Bazinul Olimpic Brasov

Bazin inot Olimpic Brasov

Bazinul olimpic Brasov are dimensiuni olimpice (50x25x2 metri), zece 10 culoare si 658 de locuri în tribuna, douasprezece fiind special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati. Statia de filtrare a apei, complet automatizata, poate asigura filtrarea întregii cantittai de apa în patru ore. La subsol se afla spatiile tehnice, vestiare, dusuri, sauna, jacuzzi si o camera pentru masaj. La parter au fost amenajate vestiarele pentru public (inclusiv pentru persoanele cu dizabilitati), zone de directionare si informare, dusuri, grupuri sanitare, receptie, un punct de vânzare racoritoare si un al doilea bazin, de initiere si încalzire, cu dimensiunile de 14x7x1,2 metri. La etaj au fost amenajate o sala forta si fitness, vestiare, grupuri sanitare, sala metodica, sala de conferinte si zone pentru mass-media si VIP

Bazin inot olimpic Brasov
Bazin inot olimpic Brasov

In bazinul de inot Olimpic se organizeaza cursuri de inot

In bazinul de la Brasov clubulrile de inot isi desfasoara activitatea prin cursuri de inot, initiere perfectionare si performanta. Cursurile de inot sunt organizate de antrenori experimentati in domeniu.

Bazinul Olimpic din Brasov este localizat pe b-dul Garii, nr. 21, Brasov, cod postal 500218 , dispune de locuri de parcare si este in imediata apropiere a Salii Sporturilor (si aceasta recent modernizata).

Scroll to Top