Bazinul de inot din Berceni

Bazinul de inot din Berceni

Bazinul de inot din Berceni este destinat orelor de inot cu copii si cu adultii. Alaturi de bazinul lung se afla si un bazin mic cu apa fara clor tratata printr-o instalatie de ultima generatie ce curata, purifica si dezitoxifica apa fara folosirea substantelor daunatoare celor mici precum clorul.
In cele doua bazine de inot sunt organizate:

  • cursuri de inot pentru copii

  • cursuri de inot pentru adulti

  • cursuri de inot cu antrenor personal

In bazinul lung se antreneaza atat copiii de performanta pentru concursurile de natatie cat si aultii seara incepand cu ora 20. Baiznul de inot lung este folosit pentru: cursuri de inot pentru copii si adulti, Aqua Gym si ore cu antrenor sau kinetoterapeut personal.

Cursurile de inot in Berceni:

In acest bazin de inot sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenori individuali. Bazinul este situat intr-o zona accesibila supravegheata video cu locuri de parcare.

Clubul de inot:

„Toti impartasim aceeasi mare bucurie in lucrul cu copiii si o istorie comuna in inot. Multi ne cunoasteam dinainte sa ne reunim la clubul nostru de inot, din competitii de natatie sau de la cluburi sportive. Prietenia si armonia dintre antrenori se transmite si cursantilor si inotatorilor de performanta.”
„In timp, am dezvoltat metode foarte bune la cursurile de inot, care, combinate cu vocatia noastra, ne ajuta sa trecem, impreuna cu copiii sau adultii incepatori, prin mai multe etape: de la acomodarea cu apa si coordonarea miscarilor la echilibrul psihic si fizic si integrarea in grup, socializarea.”

Scroll to Top