Bazin inot Ramada Hotel

Bazinul de inot al hotelului Ramada

In sectorul 1 gasim bazine de inot si piscine premium cu personal pregatit, gata sa va ofere cele mai bune servicii. Mai jos enumeram bazinele de inot din sectorul 1.

Bazinul Aqua Swim (Ramada Plaza)

Rating:
5/5

Aqua Swim dispune de mai multe bazine in Bucuresti. Cea mai cunoscuta locatie, se afla in interiorul hotelului Ramada, intr-o zona foarte accesibila cu toate mijloacele de transport. Clubul ofera cursuri de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici puteti sa beneficiati de antrenamente personalizate și program flexibil în funcție de nevoile fiecăruia.

Un bazin de inot ce dispune de servicii premium:

Bazinul de inot se afla in hotelul Ramada (sectorul 1). Aici sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti. Adresa exacta a bazinului din interiorul hotelului Ramada este:  Bd. Poligrafiei 3-5 B, Bucuresti.

Cluburile sportive care isi desfasoara activitatea in acest bazin  se ocupa de organizarea cursurilor pentru copii in regim de initiere perfectionare si performanta inot. Tot aici aveti posibilitatea de a inota de placere cu abonamentul de agrement.

Scroll to Top