Bazin inot Berceni

Bazin inot Berceni

Bazinele de inot din Berceni sector 4

Cursurile de inot din Berceni, sunt organizate in bazine de inot acoperite, în partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Bazinele de inot sunt accesibile zonelor Berceni, Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

Bazin inot World Class Asmita Garden – Berceni sector 4

Bazin inot Berceni sector 4 - Asmita Garden Berceni
Bazin inot Berceni sector 4 – Asmita Garden

Complexul care include piscina, sala de fitness pentru antrenamentele de forta si cardio, terenul de tenis cu suprafata de joc semirapida greenset, sauna, salon de masaj, reprezinta o locatie ideala pentru exercitii fizice, sport si relaxare.

Bazin inot Berry Fitness & Spa Berceni – Sector 4

Bazin inot Berceni sector 4 Berry Fitness Spa
Bazin inot Berceni sector 4 Berry Fitness

Bazin de Inot pentru agrement, cursuri initiere inot copii/adulti, Saune (Uscata, Umeda) Jacuzzi, Sala Fitness, Sala Gimnastica, Sala Aerobic. Servicii: Cursuri initiere inot (copii/adulti) Aqua Fitness, Masaj, Kinetoterapie, Fitness, Aerobic, Servicii tip Personal Trainer (Fitness/Inot), Cursuri Autoaparare (copii/adulti), Dansuri copii.

Bazin inot Premium Wellness Institute – Berceni sector 4

Bazin inot sector 4 Premium Wellnes
Bazin inot sector 4 Premium Wellnes

Accesul se face rapid din soseaua Berceni si soseaua Oltenitei. La Premium Wellness Institute îti stau la dispozitie doua piscine semi-olimpice, una exterioara si una interioara, fiecare cu antrenori de înot profesionisti, trambuline si zone de relaxare. Indiferent de conditia ta fizica, înotul va aduce un plus sanatatii tale, iar specialistii nostri te vor învata cum sa executi corect acest sport atât de benefic.

Bazin inot Body Class Wellnes Club Berceni

Bazin inot sector 4 Rin Grand Hotel
Bazin inot sector 4 Rin Grand Hotel

Bazinul de inot Olimpia din Vitan se afla in apropierea stadionului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara.

Bazin inot Daimond Club – sector 4 (Tineretului)

Bazin inot sector 4 Daimond
Bazin inot sector 4

Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta fiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.7 si 2m in capete dotat cu 5 block-starturi corespunzatoare celor 5 culoare de inot.

Bazin inot  Soseaua Oltenitei – Berceni sector 4

Bazin inot Sos Oltenitei Berceni sector 4
Bazin inot Sos Oltenitei Berceni sector 4

Accesul la acest bazin se face rapid din soseaua Berceni si soseaua Oltenitei. Piscina m?soar? 25m lungime ?i 11m latime, cu 5 culoare de înot si o adâncime de variaza de la 1,3m pâna la 1,8m. Piscina este dotata cu sisteme de încalzire a apei, mentinându-se constant o temperatura de 28-29 grade Celsius.

Dezinfectia apei se face prin procesul de electroliza a sarii (fara adaos de clor) si cu raze ultraviolete. Zona piscinei este dotata cu instalatie de ventilatie cu adaos de aer proaspat si dezumidificare.

Alfa toate informatiile despre 
bazinele de inot din sectorul 4
Afla mai multe informatii despre
cursurile de inot din sectorul 4

 

Scroll to Top