Bazinul de inot in Berceni

Bazinul de inot din Berceni

Locatia de pe sos. Berceni este destinata atat copiilor cat si adultilor. Accesul in bazin se face usor printr-o curte mare in care sunt suficiente locuri de parcare indiferent de numarul clientilor. Bazinul de inot este deschis pe toata durata anului in fiecare zi de luni pana duminica. In incinta salii sunt gazduite doua bazine de inot:

  • bazinul de inot destinat exclusiv copiilor

Acest bazin dispune de o instalatie de ultima generatie ce filtreaza si schimba apa, fara a aduaga deloc clor sau alte chimicale nocive.  Bazinul se intinde pe o distanta de 15 metri si o latime de ~10 metri. Copii pot fi supravegheati atat de afara cat si dinauntrul bazinului de parinti pe toata durata orei de inot. Temperatura apei in acest bazin este cuprinsa intre 30 si 36 grade.

  • bazinul de inot lung,  destinat copiilor de performanta si adultilor

In acest bazin se organizeaza cursurile de inot pentru copii avansati, si adulti. Tot aici sunt organizate competitii de natatie, si polo pe apa. Deasemenea bazinul este disponibil orelor de agrement si este deschis de luni pana duminica. Temperatura apei in acest bazin este cuprinsa intre 29 si 32 de grade.

Cursurile de inot pentru copii din Sos Berceni:

Lectiile cu copii sunt organizate in functie de varsta si nivelul fiecarui cursant. Cei mari care stiu sa inoate vor fi trecuti in bazinul mare sub asistenta celor mai bun antrenori in domeniu (studii superioare / scoala de antrenori / maestri ai sportului). Cei mici vor ramane in bazinele mici sub indrumarea antrenoarelor pregatite pentru cursurile de baby spa.
Preturile sunt cele mai mici in Bucuresti;  incep de la 250 de lei / luna (8 sedinte) si iar cei care inscriu mai mult de 2 copii beneficiaza de cel putin o reducere de 10%. Pentru gradinite si afterschool-uri reducerile pot ajunge pana la 30% . Exista si varianta de antrenor personal (600 lei /8 sedinte)

Cursurile de inot pentru adulti din Sos Berceni:

Sunt desfasurate in functie de nivelui fiecarui cursant. Tot aici aveti ocazia de a beneficia si de asistenta unui kinetoterapeut in cazul deficientelor fizice, durerilor de spate si alte afectiuni ce pot fi remediate prin miscarea in mediul acvatic.

Scroll to Top