Bazin inot scoala 190

Bazin inot scoala 190

Bazinul are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire/climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura in placi. Ca urmare, apa este permanent incalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Bazinul de inot are si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori.

Inscriere:
0761 633 663

Detalii:
0723 0000 50

Bazinul Scolii 190 este situat in apropierea Mall-ului Sun Plaza langa scoala 190, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni.

Adresa exacta a bazinului de inot din interiorul Scolii 190: Str. Nitu Vasile, Nr. 16, Bucuresti, sector 4, Berceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti la nivel de grup si cu antrenor personal.

Bazin inot scoala 190

Bazin inot scoala 190

Bazinul de inot a fost construit din fonduri europene

Bazinul a fost construit din fonduri europene (2%, cofinantarea administratiei publice locale) pe amplasamentul unui bazin vechi, dezafectat, abandonat intr-o avansata stare de degradare.

Cladirea ce adaposteste bazinul de inot este moderna, spatioasa, sigura.

Cladirea este noua si moderna iar bazinul semiolimpic, cu o suprafata de 1.200 mp si toate anexele tehnice necesare utilizatorilor, precum vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipamente sportive sunt disponibile acum in sectorul 4 langa scoala 190.

Bazinul de inot este omologat pentru orice competitie

Noul bazin are o lungime de 25 de metri, 15,4 metri latime si sase culoare de inot, iar datorita acestor dimensiuni a putut fi omologat inclusiv pentru competitiile nationale si internationale de natatie.
Pe langa bazinul de inot semiolimpic exista si o sala de sport dotata cu echipamente care sa faciliteze activitatile sportive

Scoala Gimnaziala Nr. 190 dispune acum de un intreg campus polisportiv. In 2021 a fost repusa in circuitul pregatirii sportive sala de 600 mp, renovata, reamenajata, dotata cu echipamente noi. In exterior se afla pista circulara de atletism care inconjoara terenurile de jocuri sportive.

Noul bazin are o lungime de 25 de metri, 15,4 metri latime si sase culoare de inot, fiind omologat inclusiv pentru competitiile nationale si internationale de natatie.

De aceasta baza sportiva vor beneficia, in primul rand, elevii care invata la scolile si liceele din Sectorul 4 – aproximativ 30.000 de copii care vor avea posibilitatea sa practice inotul, gratuit, in cadrul orelor de sport, la bazinul de la Scoala nr. 190.

Mai mult decat atat, in urma semnarii unui protocol de colaborare intre Primaria Sectorului 4 si Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, lotul olimpic de natatie va putea folosi aceasta baza sportiva.

Noul bazin este prevazut cu un sistem performant si sigur de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire/climatizare ce se va baza pe doua centrale de tratare a aerului, cu recuperator de caldura in placi. Apa din bazin va fi incalzita in permanenta, tratata cu un nivel al PH-ul corespunzator, iar umiditatea din aer va fi controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta.

In cadrul aceluiasi proiect, a fost renovata si reamenajata si sala de sport a Scolii gimnaziale nr. 190, care dispune de un intreg campus polisportiv.

Proiectul a fost finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 10 – „Imbunatatirea infrastructurii educationale”, Prioritatea de investitii 10.1 „Investitiile in educatie si formare, inclusiv in formare profesionala, pentru dobandirea de competente si invatare pe tot parcursul vietii prin dezvoltarea infrastructurilor de educatie si formare”, Obiectivul specific: 10.1b – Cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si invatamantului obligatoriu, in special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului.

Afla toate detaliile despre bazinul scolii nr. 190 din sectorul 4