Bazin de inot scoala 311

Bazin inot scoala nr. 311

Bazin inot scoala nr. 311

Bazinul de înot are o lungime de 25 de metri, o latime de 12 metri iar sala care-l acopera are o înaltime de peste noua metri. Are suprafete vitrate care permit iluminarea naturala. Bazinul este dotat cu aer conditionat si încalzire proprie.

Bazin inot scoala 311
Bazin inot scoala 311

Bazinul de  inot are suprafata de  300 mp (25 m lungime si 12 m latime) si o adancime de 1,5 pana la 1,9m, sala bazinului avand o inaltime de 9m. Este vorba de o constructie moderna, care s-a realizat cu lemn stratificat pentru elementele de rezistenta.

Mai mult decat atat, conceptul arhitectural al bazinului include, alaturi de spatiile functionale adiacente oglinzii de apa, asezarea de balcoane ce permit parintilor, profesorilor sau spectatorilor sa urmareasca antrenamentele sau concursurile de inot. Bazinul este dotat cu aer conditionat si incalzire proprie precum si cu suprafete vitrate mari, care permit iluminarea naturala. Scoala 311 de pe Strada Garleni 10, sector 6, Bucuresti a fost construita intre anii 1988-1991, in cartierul Ghencea. In septembrie 2012 s-a dat în folosinta, dupa reabilitare prin programul BEI, cladirea scolii si sala de sport.

Adresa bazinului de inot:
Strada Garleni, nr 10, Sector 6 (zona Drumul Taberei – Ghencea, in incinta Scolii Gimnaziale 311)

Scroll to Top