Bazin de inot scoala 195

Bazin inot Scoala Gimnaziala

Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala 195 din Sectorul 3, inaugurat cu fast in urma cu un an si a fost dat in folosinta.

Unde se afla bazinul scolii 195 Hamburg

Bazinul Hamburg 195 este situat in zona Titan (parcul I.O.R), in incinta Scolii Gimnaziale 195 – Scoala Hamburg, sector 3 Bucuresti. Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta fiind un bazin modern, semiolimpic, cu 7 culoare si o adancime de 1m si 1.4m in capete. De asemenea, bazinul este dotat cu vestiare spatioase. In cadrul complexului sportiv Hamburg 195 sunt disponibile, de asemenea, 2 sali de sport acoperite si 1 teren sintetic de fotbal pe terasa, in aer liber.

Adresa: str. Lunca Bradului Nr.2, Sector 3, Bucuresti Tel/fax: +4037 / 446 40 67 E-mail: scoala.195.s3@gmail.com Mijloace de transport: autobuz – 101, 102, 311 (statia Policlinica Titan) metrou – statia Titan

Asociatia care a inchiriat complexul sportiv are urmatoarele drepturi si obligatii:

– sa ofere gratuit inotul de agrement o data pe saptamana pentru personalul administrativ si cadrele didactice ale Scolii Gimnaziale Nr.195, precum si angajatii Primariei Sectorului 3, pe baza unui tabel nominal aprobat de conducerea Scolii Gimnaziale Nr.195 respectiv de catre Directorul Directiei de Invatamant din cadrul Primariei Sectorului 3.

– sa ofere tarife reduse la abonamentele pentru cursurile de inot, cu pana la 50%, pentru elevii Scolii Gimnaziale Nr.195 pe baza adeverintei nominale emise de conducerea Scolii Gimnazialle Nr.195.

– sa respecte programul de desfasurare a orelor de educatie fizica si sport din programul scolar in salile de sport, intre orele 800-1900 de luni pana vineri in Spatiul format din: Sala de Sport I si Anexe Parter – 1216.37 mp, Mezanin-zona vestiare -231.50 mp, Sala de Sport 2 si Anexe. Etaj I-l 165,16 mp, conform planificarii orare si a tabelelor nominale cu indicarea elevilor participanti la orele de educatie fizica si sport si a cadrului didactic desemnat sa desfasoare aceste ore de curs, pentru fiecare clasa si care vor fi aprobate de catre conducerea scolii. Spatiul mentionat poate fi folosit dupa ora 19,00 de luni pana vineri si nelimitat sambata si duminica.

– asociatia poate fi scutita de la plata chiriei daca face investitii in complexul sportiv, pe perioada lucrarilor si deducerea investitiilor din chirie;

– complexul poate fi subinchiriat cu acordul consiliului de administratie.

Complexul sportiv inaugurat in decembrie 2016 este dotat cu bazin de inot, doua terenuri de sport multifunctionale inchise si un teren de fotbal in aer liber a fost inaugurat.

Primarul sectorului 3, declara la inaugurare: „Ma bucur ca am reusit aceasta investitie si incepand de luni copiii pot veni sa beneficieze de ea. Sunt sali de sport cu dimensiuni standard, unde se pot tine competitii internationale”

Scroll to Top