Bazin inot Regie Sportul Studentesc

Bazin inot Regie

Bazin inot Regie
Clubul Sportul Studentesc

A fost inaugurat dupa cele mai noi standarde si este administrat de clubul de inot care se ocupa si de bazinul Miramar. Cum în zona Giulesti oferta nu este prea bogata, bazinul din Complexul Studensesc este extrem de solicitat, activitatea fiind variata (agrement inot, initiere si performanta).

Bazin inot Regie Sportul Studentesc
Bazin inot Regie

Bazinul de inot din Regie are 25 de metri lungime, iar preturile difera în functie de optiuni: pachetul minimal pentru initiere este de 250 de lei pentru 10 sedinte (doua saptamâni).

Deschiderea si reconditionarea bazinului de inot din Regie a fost un proiect mai vechi al Facultatii de Arhitectura, pe care a fost finalizat anul acesta, dupa ce clubul administrativ a venit cu îmbunatatiri.

Bazinul de inot  are instalatie de clorinare, de filtrare a apei, inclusiv culoare antival. Aici se tin cursuri de inot pentru initiere, dar performanta este prioritara.

Acesta locatie a fost adaugata cu scop de informativ. Pentru mai multe detalii folositi pagina de contact si alegeti un bazin de inot apropiat zonei d-voastra.

 

Scroll to Top