Bazin inot Pescariu

Bazinul de inot Pescariu Sports – sala de fitness Bucuresti sector 2 zona Tei.

Situat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, Pescariu Sports & Spa este un club privat administrat de Fundatia Dinu Pescariu.

Pescariu Sports & Spa te invita sa descoperi beneficiile celor mai bune programe sportive.

Bazinul de inot pune la dispozitie un mediu elegant si o atmosfera discreta in care sa uiti de grijile cotidiene si sa pasesti in lumea sportului si a remodelarii corporale.

Piscina interioara . Piscina semiolimpica interioara, destinata exclusiv membrilor clubului si invitatilor acestora, are o dimensiune de 25 x 12,5 metri si o adancime ce variaza intre 2 si 2,20 metri. Confortul permanent, indiferent de conditiile atmosferice, este asigurat de temperatura controlata a aerului si apei. In cadrul acestei piscine, va punem la dispozitie cursuri de inot individuale pentru copii si adulti, cursuri de inot pentru grupuri de copii si clasele de Aqua Gym din cadrul programului de Grup Fitness. Personalul calificat poate crea un program personalizat, adaptat oricarui nivel al cunostintelor de inot (de la initiere pana la performanta). Piscina semi-olimpica exterioara Piscina semiolimpica interioara, destinata exclusiv membrilor clubului si invitatilor acestora, are o dimensiune de 25 x 12,5 metri si o adancime ce variaza intre 2 si 2,20 metri. Confortul permanent, indiferent de conditiile atmosferice, este asigurat de temperatura controlata a aerului si apei. In cadrul acestei piscine, va punem la dispozitie cursuri de inot individuale pentru copii si adulti, cursuri de inot pentru grupuri de copii si clasele de Aqua Gym din cadrul programului de Grup Fitness. Personalul calificat poate crea un program personalizat, adaptat oricarui nivel al cunostintelor de inot (de la initiere pana la performanta).

Piscina exterioara pentru copii Piscina exterioara pentru copii, cu o dimensiune de 6 x 12 metri si o adancime constanta de 0,90 metri, este incalzita pe tot parcursul verii. De asemenea, este dotata cu sezlonguri si umbrele, atat pentru copii cat si pentru parinti. In Aceasta locatie se desfasoara cursuri de inot pentru copii si adulti . Bazinul dispune de antrenori specializati in locrul cu copii , cu experienta didactica si certificati in meseria lor. Cursurile penru copii sunt organizate la nivel de grup sau personal trainer .

Cursurile de inot pentru adulti de-asemenea sunt organizate la nivel de grup dar si in varianta personal trainer . Solicitarile pentru orele din categoria Perfectionare se aplica separat si se discuta cu antrenorii clubului in vederea acordarii atentiei necesare persoanelor care nu doresc un curs complet ci doar sustinere sau sfaturi ,si nu necesita atentia permanenta a unui spraveghetor/instructor. Persoanele care nu stiu sa inoate dar aplica pentru un abonament de agrement sunt direct raspunzatoare de aceasta situatie si raspund pentru propria persoana in situatia in care se vor intampla orice tip de ,,accidente,, care nu intra in competenta administratiei bazei sportive .

Scroll to Top