Bazin de inot IDM

Bazinul de inot IDM

IDM Club – sala de fitness, aerobic si sporturi Bucuresti sector 6 – zona Grozavesti Regie.
IDM Wellness este un club modern si spatios care va ofera o gama completa de servicii de întretinere si petrecere a timpului liber. Aparatura pentru antrenament cardio si bodybuilding, antrenamente de aerobic si tae-bo, cursuri de înot, saune uscate si cu aburi, saloane de masaj, studiouri de bronzare, piscine cu aparate de înot contra curentului si jacuzzi… toate acestea sunt puse la dispozitia membrilor Clubului IDM în Zona Exclusiva!

Ce este Zona Exclusiva?
Zona Exclusiva este un spatiu delimitat în incinta Clubului IDM unde accesul este permis numai membrilor înregistrati (membrii seniori) pe baza unui abonament semestrial si a a cardului de membru senior pe care îl primiti la înregistrare. Din Zona Exclusiva fac parte cluburile Wellness1 (W1) si Piscina (W3).

Acest bazin a fost adaugat pe site cu scop informativ, nu va puteti inscrie folosind pagina de contact la acesta piscina de inot. Pentru informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina bazinelor de inot sau pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot. Programul este flexibil iar locatiile noastre sunt disponibile publicului atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot pentru copii sau adulti.

Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara. Preturile sunt competitive, acest bazin punand la dispozitie o gama larga de abonamente atat pentru cei care doresc sa invete sa inoate sau sa se relaxeze fara asistenta, cat si pentru cei cu probleme medicale.

Acesta locatie a fost adaugata cu scop de informativ. Pentru mai multe detalii folositi pagina de contact si alegeti un bazin de inot apropiat zonei d-voastra.

Scroll to Top