Bazin de inot Daimond Club

Bazin inot Daimon Club

– bazin de inot amenajat pentru cursuri de inot si agrement, sala de fitness, aerobic, spinning dans + servicii de recreere: sauna, solar si masaj in Bucuresti sector 4


DAIMON WELLNESS CLUB e
ste in primul rand un concept care va ofera oportunitatea de a petrece timpul imbinand utilul cu placutul prin larga paleta de servicii profesionale de care dispune.

O larga  varietate de servicii de 5 stele sunt disponibile pentru dumneavoastra si va sunt oferite la cele mai inalte standarde, prin intermediul personalului clubului.
DAIMON CLUB este deschis din anul 2003 si are o suprafata totala de peste 7.000 de mp. Recenta investitie va ofera posibilitatea de a avea acces la un pachet complet de facilitati si servicii pentru toata familia, la standardele cele mai înalte.
Clubul ofera un acces facil atat la servicii sportive: fitness, natatie, aerobic, spinning, dans, cat si la serviciile de recreere: sauna, solar si masaj.

 

Acesta locatie a fost adaugata cu scop de informativ. Pentru mai multe detalii folositi pagina de contact si alegeti un bazin de inot apropiat zonei d-voastra.

Scroll to Top