Bazin de inot in Crangasi

Bazin de inot in Crangasi

Clubul din vechea cladire Nufarul dispune de sala de fitness si aerobic, bazin de inot si multe alte activitati de care pot fi accesibile in special celor ce se afla in sectorul 6, in cartierul Crangasi.

Clubul de inot  imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Antrenorii urmaresc atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, se urmareste modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.

Bazin de inot in Crangasi
Bazin de inot in Crangasi

Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.

Centrul dispune de patru sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial.
Clubul va pune la dispozitie doua vestiare pentru copii, vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.

Inscriere la bazinul de inot din Sectorul 6

  Nume si prenume:*

  Adresa de email:*

  Telefon:*

  Tipul abonamentului:*

  AdultCopil

  Alte informatii necesare ?

  Scroll to Top