Bazin de inot scoala 25

Bazin de inot scoala 25

Bazinul de inot al scolii 25 va fi dat in folosinta pentru locuitorii sectorului 2. Acesta se afla într-o cladire, construita lânga scoala 25.

Bazinul de inot  a stat nefolosit 3 ani, timp in care acesta a ajuns in paragina iar investitiile necesare pentru reparatiile si mentenanta au crescut simtitor. Datorita primariei sectorului 2 in colaborare cu asociatia sportiva care se va ocupa de punerea in functiune a acestuia, bazinul va putea fi folosit in curand de locatarii sectorului 2.

Bazinul de înot are o adâncime variabila între 1,20 si 1,80 m si o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevazut cu 5 culoare de 2,5 m latime si cu blocstarturi la capatul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene. De asemenea, elevii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferentiate pe sexe, prevazute cu dotari moderne, dusuri si grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodata în cladirea care adaposteste bazinul de înot se regaseste si un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, constructia fiind proiectata pentru a fi utilizata simultan de doua clase de elevi, împreuna cu profesori si personalul de întretinere. Temperatura apei este reglata automat între 26 – 28 de grade Celsius.

Asa arata bazinul de inot acum 3 ani cand a fost inaugurat insa nu a fost dat in folosinta:

Dupa 3 ani de nefolosinta bazinul a ajuns in paragina:

Dupa renovare, protocolul de colaborare va fi încheiat pe 4 ani, iar administratorul bazinului are urmatoarele obligatii:

  • elevii scolii Gimnaziale nr. 25 vor beneficia în cadrul programului scolar, ca activitate scolara, de lectii de natatie gratuite în cadrul înotului didactic; fiecare clasa va beneficia de lectii saptamânale, in baza unui program stabilit la începutul fiecarui an scolar; lectiile vor fi sustinute de catre personalul calificat al Utilizatorului (instructori si antrenori); Acest program va putea fi modificat de comun acord.

  • în limita spatiului disponibil, la solicitarea unitatiilor de învatamânt, va asigura accesul gratuit elevilor din scolile cu profil sportiv (disciplina natatie) dupa un grafic stabilit de comun acord;

  • în urma unor protocoale încheiate cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2, vor beneficia lectii de natatie gratuite si copii aflati sub grija caselor de asistenta sociala;

  • în afara orelor din programul scolar, definite ca inot didactic, vor beneficia de a reducere de 10% din tariful practicat pentru cursurile de inot si înotul de agrement din cadrul bazinului, copiii (elevii) scolii Gimnaziale nr. 25, ai unitatilor de învatamânt de pe raza Sectorului 2, ai cadrelor didactice si personalului administrativ al unitatii de învatamânt, copiii (elevii) salariatilor Primariei Sectorului 2 si Serviciilor Publice aflate în subordinea Consiliului Local Sector 2 al Municipiului Bucuresti; reducerea se va acorda în baza certificatului de nastere al copilului si a unei adeverinte eliberate semestrial de catre unitatea de învatamânt pe care o frecventeaza sau, dupa caz, a adeverintei de salariat emise de institutiile angajatoare ale parintilor.

  • tot de o reducere de 10% din tariful practicat pentru cursurile de inot si înotul de agrement vor beneficia si cadrele didactice si personalul administrativ ale scolii Gimnaziale nr. 25, salariatii Primariei Sectorului 2 si ai Serviciilor Publice aflate în subordinea Consiliului Local Sector 2 al Municipiului Bucuresti , in baza unor abonamente lunare eliberate în baza adeverintelor de salariat emise de institutiile angajatoare;

  • orarul de functionare in scop didatic, ca activitate scolara, pentru elevii scolii Gimnaziale nr. 25 va fi de Luni pana Vineri pe toata durata anului scolar conform unui program stabilit de comun acord între parti. Lectiile didactice vor avea durata de 50 minute cu 10 minute pauza.

Bazin de inot scoala 25
Scroll to Top