Aqua Gym

Aqua Gym in Bucuresti

Pentru a practica aqua gym sau aqua fitness nu este necesar sa stim sa ino­tam, deoarece nivelul apei in care se prac­ti­ca exercitiile nu depaseste nivelul gatului. Exer­citiile de aerobic in apa sunt mult mai usor de efec­tuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate.

Prin Aqua Gym puteti sa slabiti sa va tonifiati musculatura, sa va imbunatatiti rezistenta sa ardeti caloriile si celulita, si sa va formati un corp de invidiat.

Inscrie-te la Aqua Gym in sector 4 sau sector 2:

Aqua Gym la bazinul scolii 25 din sectorul 2
Strada Ghinea Brătăşanu 7 – Colentina sector 2 (statia de metrou Obor)

Aqua Gym la bazinul scolii 190 din sectorul 4 
Strada Vasile Nitu nr.16 – Berceni sector 4 (statia de metrou Piata Sudului)

Programul AQUA GYM:

Seara de la ora 20 in zilele de  luni miercuri si vineri, adultii au posibilitatea de a se inscrie la orele de aqua gym. Preturile la Aqua Gym difera in functie de numarul de sedinte alese.

Care sunt preturile bazinelor din sectorul 2 si sectorul 4 la AquaGym?

8 sedinte8 ore in 4 saptamani400 lei
12 sedinte 12 ore in 4 saptamani500 lei

Beneficieza si tu de reducere la orele de Aqua Gym organizate in zilele de luni miercuri si vineri incepand cu ora 20:00. Suna acum:

Inscriere Aqua Gym:
07222 01 666
Detalii Aqua Gym
0761 633 663

Aqua Gym sector 2

Locatia din sectorul 2 pentru Aqua Gym

Bazinul scolii nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr.25.


Locatia din sectorul 4 pentru Aqua Gym

Bazinul scolii nr. 190 este situat pe Strada Vasile Nitu nr.16, in zona Berceni, sector 4 Bucuresti. Bazinul este aflat in apropierea mall-ului Sun Plaza. langa statia de metrou Piata Sudului.

 Care este programul orelor de Aqua Gym?

Orele de Aqua Gym sunt organizate in intre orele 20:00  si 21:00 luni miercuri si vineri.

Ce inseamna Aqua Gym?

Aqua Gym inseamna aerobic in apa sau aquafit. Tehnicile aqua­ gym combina diferite exercitii folosite in aerobicul la sol, la care se adauga unele metode spe­cifice.

Aqua Gym este un sport complex, care lucreaza absolut toate gru­pele musculare, fiind potrivit deopotriva bar­batilor si femeilor, indiferent de varsta, inclusiv fe­meilor insarcinate pana in luna a opta.

Pentru a practica aqua gym nu este necesar sa stim sa ino­tam, deoarece nivelul apei in care se prac­ti­ca exercitiile nu depaseste nivelul gatului.

Exer­citiile de aerobic in apa sunt mult mai usor de efec­tuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate.

De ce sa alegem AQUA GYM si nu alt sport ?

Spre deosebire de sporturile pe care le practicam la sala, Aqua Gym este o metoda de antrenament fara impact violent asupra organismului. Nu afecteaza articulatiile si tendoanele, pune in functiune toti muschii corpului si relaxeaza atat corpul, cat si mintea.

Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

In cazul AQUA GYM, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente. Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea si fara sa riscam sa ne accidentam.

Toate sporturile aduc beneficii sanătatii, insa Aqua Gym si sportul in apa are, fara indoiala, niste caracteristici speciale pe care nu le au alte exercitii de tip aerob.

Iata cateva  dintre acestea:

 • Determina o incredibila rezistenta cardio-pulmonara;

 • Stimulează circulatia sangvina;

 • Contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale stabile;

 • Dezvolta majoritatea grupelor musculare (mai mult de doua treimi din intreaga suprafata musculara);

 • Dezvolta flexibilitatea;

 • Genereaza stari de bine, pozitive;

 • Ajuta la imbunatatirea starilor de anxietate si amelioreaza simptomele de depresie;

 • Relaxeaza tonusul excesiv acumulat in timpul zilei;

 • Stimlueaza cresterea si dezvoltarea fizica si psihica;

 • Imbunătăteste dezvoltarea psihomotorie.

Beneficiile AQUA GYM

Aqua Gym este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

Este important sa mentionam ca Aqua Gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“ si retentia de lichide.

Aqua Gym are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

Aqua gym este un sport distractiv, care ne permite sa putem lega prietenii cu ajutorul exercitiilor in pereche sau grup.

 

Cui ii este destinat AQUA GYM ?

Aqua Gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus. La sedintele de Aqua Gym pot participa persoanele cu inaltime de cel putin 150 cm.

Fie ca vorbim de copii, adolescenti, tineri sau persoane in varsta, cu totii pot participa la clasele de aqua gym, instructorii nostrii avand competentele necesare sa ofere exercitii potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

Aqua Gym este destinat persoanelor care vor sa evite socurile din clasele de fitness, care vor sa-si mentina starea generala de sanatate ori care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi.

Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege Aqua Gym. De asemenea, Aqua Gym poate reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.

Exercitiile in apa sunt sigure si permit o dezvoltare foarte buna a echilibrului si mobilitatii.

De ce sa alegem aqua gym si nu alt sport ?

Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

In cazul miscarii in mediul acvatic, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente.

Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea in corp si fara sa riscam sa ne accidentam.

Beneficiile miscariilor de Aqua Gym sub ritmul muzicii!

Gimnastica in apa este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

Este important sa mentionez ca aqua gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.

Gimnastica in apa are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

Unde poti sa faci Aqua Gym in Bucuresti ?

Orele de  Aqua Gym sunt organizate in cele 2 bazine de inot:

 • Bazinul scolii nr.190 din sectorul 4, in Berceni (metrou Piata Sudului)

 • Bazinul scolii nr.25 din sectorul 2, in Colentina (metrou Obor)

Aqua Gym in sectorul 4:

Bazinul de inot al scolii nr.190 este situat pe Strada Vasile Nitu, nr.16 in cartierul Berceni, in imediata apropiere a mall-ului Sun Plaza si a statiei de metrou Piata Sudului.

Aqua Gym in sectorul 2:

Bazinul de inot al scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr. 25. Ca mijloc de transport rapid este statia de metrou Obor.


Alte locatii pentru Aqua Gym in sector 4 Berceni
pe Strada Turnu Măgurele 244 A, București

Berry Fitness & Spa Berceni

Bazin de inot pentru agrement, cursuri initiere inot copii/adulti, Saune (Uscata, Umeda) Jacuzzi, Sala Fitness, Sala Gimnastica, Sala Aerobic. Servicii: Cursuri initiere inot (copii/adulti) Aqua Fitness, Masaj, Kinetoterapie, Fitness, Aerobic, Servicii tip Personal Trainer (Fitness/Inot), Cursuri Autoaparare (copii/adulti), Dansuri copii.

Aqua Gym in Berceni – sos. Oltenitei
pe Șoseaua Olteniței
103 Sector 4, București

Piscina măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime de variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 28-29 grade Celsius.

Cui ii este destinat programul de Aqua Gym

Aqua gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus.

Fie ca vorbim de copii, adolescenti, tineri sau persoane in varsta, cu totii pot participa la clasele de aqua gym, instructorii avand competentele necesare sa ofere exercitii potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

Fitnessul in apa este destinat persoanelor care vor sa evite socurile din clasele de fitness, care vor sa-si mentina starea generala de sanatate ori care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi.

Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege aceste ore in scopul recuperarii. De asemenea, orele de antrenament in apa poat reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.

Afla mai multe informatii despre cursurile de inot pentru copii sau adulti:

 

Ce reprezinta orele de Aqua Gym:

Gimnastica in apa sau Aqua Gym reprezinta o modalitate placuta de a face miscare in apa. Fata de antrenamentele din salile de fitness, cele efectuate in apa au un impact redus asupra coloanei vertebrale si a articulatiilor.

Orele de Aqua Gym in apa imbunatatesc sistemul cardiovascular si cel respirator, prin Aqua Gym se intaresc articulatiile, se reduce tesutul adipos, creste rezistenta si elasticitatea musculara. In timpul unei asemenea activitati se pot arde pana la 800 de calorii, in functie de dificultatea clasei si adancimea apei.Acest lucru se datoreaza faptului ca apa diminueaza cu pana la 90% din greutatea corpului in functie de adancime si are o rezistenta mai mare de 12 ori decat cea a aerului.

Miscarile sunt mai putin bruste, tensiunea asupra articulatiilor este cu mult mai mica, iar rezistenta naturala a apei confera o eficienta sporita programului antrenand apropae toti muschii corpului.

Aqua gym se face sub indrumarea unui antrenor si consta in miscari combinate de brate si picioare (exercitii imprumutate din cadrul claselor de aerobic), pe ritmul muzicii, folosind uneori echipament aditional. Gimnastica in apa este recomandata sportivilor, tinerilor si varstnicilor deopotriva. Aqua gym poate fi practicat de persoanele sanatoase fara riscuri si interdictii (inclusiv femei insarcinate si persoane de varsta a treia).

Exercitiile vor fi efectuate in apa de adancime medie, nefiind necesar sa stiti sa inotati.

Pentru persoanele care sufera de unele afectiuni, aqua gym se foloseste in scop hidroterapeutic. In acest sens aqua gym este indicat in:

 • afectiuni degenerative ale colanei vertebrale (spondiloza);

 • tulburari de static ale coloanei vertebrale (scolioze, cifoze);

 • afectiuni degenerative ale articulatiilor (artroze);

 • tulburari de circulatie periferica (insuficiente venoase si arteriale);

 • osteoporoza si osteopenia (se poate reface densitatea osoasa);

 • tuburari de somn;

 • combaterea stresului;

 • tulburari psihice usoare, monitorizate si controlate;

 • sindromul Down (cu un program special conceput);

 • autism;

 • sindromul de deficit de atentie.

Uneori in functie de problemele de sanatate existente este nevoie de indicatia medicului si de un program realizat cu sprijinul unui kinetoterapeut in special pentru urmatoarele tipuri de recuperare:

 • recuperari in urma accidentarilor sportive;

 • terapia durerii in boli cornice sau incurabile;

 • recuperarea dupa hernii de disc operate sau afectiuni ortopedice operate.

Aqua-Gym in Bucuresti

Aqua-Gym in Bucuresti sector 2 Aqua-Gym-ul si orele de gimnastica in apa sunt organizate in bazinul scolii nr. 25 situat pe Strada Ghinea Bratasanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr.25, in apropierea mall-ului Veranda si statiei de metrou Obor. Care sunt preturile ? Abonament

Citeste mai mult despre Aqua Gym »
Scroll to Top