Top antrenori de inot

Costea Antonio

Rating:
5/5

Antonio Costea este un antrenor de inot de top, cu o bogata experienta in acest domeniu, calatorind si dezvoltandu-se de-a lungul anilor in acest sport. El si-a castigat o reputatie solida in comunitatea sportiva, furnizand servicii de antrenament de cea mai inalta calitate in Bucuresti. Datorita pasiunii sale pentru inot si abordarii sale dedicate, Antonio Costea este unul dintre cei mai cautati antrenori de inot din oras.

Una dintre caracteristicile distinctive ale lui Costea Antonio este abilitatea sa de a se adapta la nevoile si obiectivele specifice ale fiecarui elev. Indiferent daca esti un incepator care doreste sa invete sa inoate sau un inotator experimentat care cauta sa-si perfectioneze tehnicile, el poate personaliza programul de antrenament pentru a-ti maximiza progresul.

Individual

Sedinta individuala 1:1
100 1 sedinta (40 minute)
  • Antrenor premium
  • Locatie premium
  • 1 cursant la un antrenor
Premium

Mini-Grup

Sedinta individuala 2:1
65 1 sedinta (40 minute)
  • Antrenor premium
  • Locatie premium
  • 2 cursanti la un antrenor
Premium

Costea Antonio desfasoara antrenamentele sale in unele dintre cele mai moderne locatii din Bucuresti, asigurand un mediu sigur si confortabil pentru elevii sai. Fie ca preda in piscine publice sau in facilitati private, el pune mereu accent pe siguranta si igiena elevilor sai.

De asemenea, Costea Antonio furnizeaza si servicii de antrenament la domiciliu, pentru cei care prefera confortul propriei locuinte sau au nevoie de un program mai flexibil. Aceasta optiune face antrenamentele de inot mai accesibile si mai convenabile pentru toti cei interesati sa invete sau sa-si imbunatateasca abilitatile in inot.

Cu o experienta vasta si o abordare personalizata, Costea Antonio se dovedeste a fi un antrenor de incredere si eficient in lumea inotului. Cu el la conducere, elevii isi pot atinge obiectivele mai rapid si pot experimenta bucuria inotului intr-un mod sigur si confortabil.

Personal Trainer in locatiile:

Scroll to Top