Drepturile de autor

Drepturile de autor asupra textelor, fotografiilor, simbolurilor grafice care apar pe bazin-cursuri-inot.ro apartin dezvoltatorilor.

Se interzice preluarea, copierea si transmiterea partiala sau totala a continutului (texte & fotografii) bazin-cursuri-inot.ro in scopuri comerciale fara acordul scris din partea noastra.

Se permite preluarea partiala a continutului bazin-cursuri-inot.ro in limita a 50 de cuvinte, cu specificarea clara a sursei (link la articolul respectiv de pe bazin-cursuri-inot.ro).

Este permisa preluarea fotografiilor in scopuri non-comerciale doar cu specificarea clara a sursei (link la articolul unde au aparut fotografiile, precizarea numelui autorului). Este interzisa modificarea/alterarea fotografiei.

Increderea in informatiile publice

Desi membrii platformei bazin-cursuri-inot.ro depun eforturi semnificative pentru obtinerea de informatii din surse pe care le considera de incredere, dezvoltatorii siteului nu garanteaza pentru faptul ca informatiile si opiniile din siteul bazin-cursuri-inot.ro sunt corecte, de incredere sau complete. Informatiile si opiniile prezente in cadrul platformei bazin-cursuri-inot.ro sunt furnizate doar pentru uz personal si scopuri informationale si pot fi supuse unor schimbari fara aviz prealabil. Nici o informatie continuta in cadrul siteului bazin-cursuri-inot.ro nu reprezinta sfaturi investitionale, juridice, fiscale sau de alta natura si nu trebuie sa stea la baza unei decizii de investitii sau de alt fel. Inainte de a lua o decizie de investitie este indicat sa solicitati sfaturi profesionale si relevante.