Bazin inot Carol Davila

Bazinul de inot de la Medicina, este un bazin semiolimpic, cu o lungime de 25 m si o latime de 15m. Apa este permanent filtrata si incalzitaa avand temperatura cuprinsa intre 29 – 32 grade. Bazinul este reintretinut periodic si ofera conditii foarte bune pe durata intregului an.

Localizarea bazinului Carol Davila:

Acest bazin de inot poate fi gasit in curtea Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, se afla in cartierul Cotroceni, (b-dul Eroii Sanitari nr.8)

Ca puncte de reper: Siptalul Municipal, Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (nu confundati cu facultatea Veterinara). Se poate ajunge cu ori ce mijloc de transport: autobuz, troleibuz, metrou; statia de taxiuri se gaseste imediat langa statia de metrou si autobuz la ~ 50m de mers pe jos.

Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara. Preturile sunt competitive, acest bazin punand la dispozitie o gama larga de abonamente atat pentru cei care doresc sa invete sa inoate sau sa se relaxeze fara asistenta, cat si pentru cei cu probleme medicale.

Inscriere rapida si detalii bazin Carol Davila

  Nume si prenume:*

  Adresa de email:*

  Telefon:*

  Bazinul dorit:*

  Tipul abonamentului:*

  AdultCopil

  Alte informatii necesare ?

   

  Scroll to Top