Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti

Cele mai bune cluburi de inot 

Beneficiile practicarii unei discipline si construirii unui mod de viata sanatos sunt nenumarate. Dintre multitudinea de sporturi pe care micutul tau le poate invata, medicii recomanda cu caldura practicarea inotului, intrucat acesta contribuie la dezvoltarea oaselor si articulatiilor fara a exercita vreo presiune nociva asupra lor.

 1. Clubul Armatei Steaua Bucuresti
  Adresa: B-dul Ghencea nr. 45, Sector 5, Bucuresti

  Bazin de inot Steaua

  Bazin de inot Steaua

  Steaua a fost si este cu siguranta unul dintre cluburile care antreneaza cei mai buni sportivi. Antrenorii cluburilor sportive de stat sunt recomandati datorita rigurozitatii cu care antreneaza sportivii si datorita carora sportivii ajung sa ocupe intotdeauna locurile fruntase la toate competitiile.
  Detalii | Inscriere

 2. Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti
  (Soseaua Stefan cel Mare 7-9)

  Bazin inot Dinamo

  Bazin inot Dinamo

  Clubul Dinamo are in componenta sa antrenori care antreneaza de ceva timp cea mai buna echipa de polo din Bucuresti. Datorita conditiilor prielnice, reuseste sa scoata cele mai bune rezultate din micii si marii campioni.
  Detalii
   | Inscriere

 3. Clubul Atack Team Bucuresti
  (pe B-dul Eroii Sanitari nr.8 in Cotroceni langa spitalul Municipal)

  Bazinul facultatii de medicina si Farmacie Carol Davila

  Bazinul facultatii de medicina si Farmacie Carol Davila

  Clubul de inot se adreseaza tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot. In interiatii de medicina sunt organizate programe de initiere, perfectionare si recuperare fizica in mediul acvatic sub asistenta unor profesori, antrenori si instructori de inot experimentati.
  Detalii
   | Inscriere

 4. Clubul Olimpia
  (pe soseaua Iancului nr.128 A)

  Bazinul de inot Olimpia - sos. Iancului

  Bazinul de inot Olimpia – sos. Iancului

  Bazinul de inot apartine complexului Olimpia. Acesta este inchiriat in mare parte a timpului cluburilor particulare pentru cursurile de inot.
  Detalii
   | Inscriere

   

 5. Alte cluburi de inot adaugate cu scop informativ
  lista bazinelor de inot din Bucuresti (piscine acoperite si descoperite) disponibile agrementului si cursurilor de inot pentru copii si adulti.