Bazin inot Berceni

Bazinele de inot sunt situate in apropierea mall-ului Sun Plazza. Unul dintre bazine este tratat special pentru bebelusi, fara clor.

 

 

In acest bazin de inot sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenori individuali. Bazinul este situat intr-o zona accesibila supravegheata video cu locuri de parcare.

Bazinul de inot se afla situat in cartierul Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza, inainte de OMV (Sos. Berceni nr.8)

 • Bazinul de inot scurt – fara clor.
  -destinat exclusiv bebelusilor si copiilor mici (Aqua Bebe & Initiere inot)

Acest bazin dispune de o instalatie de ultima generatie ce filtreaza si schimba apa, fara a aduaga deloc clor sau alte chimicale nocive.  Bazinul se intinde pe o distanta de 15 metri si o latime de ~10 metri. Copii pot fi supravegheati atat de afara cat si dinauntrul bazinului de parinti pe toata durata orei de inot. Temperatura apei in acest bazin este cuprinsa intre 30 si 36 grade.

 • Bazinul de inot lung.
  -destinat copiilor de performanta si adultilor pentru ore de agrement, si Aqua Gym

In acest bazin se organizeaza cursurile de inot pentru copii avansati, si adulti. Tot aici sunt organizate competitii de natatie, si polo pe apa. Deasemenea bazinul este disponibil orelor de agrement si este deschis de luni pana duminica. Temperatura apei in acest bazin este cuprinsa intre 29 si 32 de grade.

Inscriere bazin de inot Berceni:

 • Cursuri de inot cu antrenor personal
  076 104 1004  antrenor personal Florin Dragasanu
  (3 persoane la un antrenor / 600 lei) – valabil pentru copii & adulti.
  (1 persoana la antrenor / 730 lei) – valabil pentru bebelusi, copii si adulti.

 • Localizarea bazinului:
  Sos. Berceni nr.8 Bucuresti Sector 4
  (statia de metrou Berceni – Sun Plaza, Piata Sudului)