Bazinele de inot din sectorul 4

Bazinele de inot din sectorul 4 sunt situate în partea de sud-est a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Aici se incadreaza bazinele de inot din Berceni si Tineretului

 • Premium Wellness Institute
  La Premium Wellness Institute îti stau la dispozitie doua piscine semi-olimpice, una exterioara si una interioara, fiecare cu antrenori de înot profesionisti, trambuline si zone de relaxare. Indiferent de conditia ta fizica, înotul va aduce un plus sanatatii tale, iar specialistii nostri te vor învata cum sa executi corect acest sport atât de benefic.

 • World Class Asmita Garden
  Complexul care include piscina, sala de fitness pentru antrenamentele de forta si cardio, terenul de tenis cu suprafata de joc semirapida greenset, sauna, salon de masaj, reprezinta o locatie ideala pentru exercitii fizice, sport si relaxare.

 • Body Class Wellnes Club
  Bazinul de inot Olimpia din Vitan se afla langa stadionul Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara.

 • Daimond Club
  Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta fiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.7 si 2m in capete dotat cu 5 block-starturi corespunzatoare celor 5 culoare de inot.