Bazinele de inot din sectorul 2

Bazinele de inot din sectorul 2 sunt situate in partea de nord-est a municipiului Bucuresti fiind cuprinse intre sectoarele 1 si 3.

 • Bazinul de inot Olimpia
  Sos. Iancului nr.128 A, cartierul Iancului, sector 2

  Bazinul de inot Olimpia

  Se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

 • Bazin de inot Scoala Gimnaziala 25

  Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii.

  Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25

  Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25


  La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate.

 • Bazin de inot Dinamo
  Bazinul Dinamo se afla pe Sos. Stefan cel Mare in interiorul clubului sportiv Dinamo.

  Bazin inot Dinamo

  Aici intalniti cele mai variate servicii din inot intr-unul din cele ma moderne bazine de inot din Bucuresti.

 • Bazinul de inot Persepolis
  Pozitionat in partea de nord a Bucurestiului, la cateva minute de Aeroportul Baneasa si la 10 minute de Aeroportul Otopeni, Hotel Persepolis este un loc special, ideal pentru a petrece momente de neuitat.Bazin inot Persepolis

 • Bazin de inot Futura Gym
  Futura Gym vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu aparatura de ultima generatia DASO CADO si aparate cardio profesionale.

 • Bazin de inot Alexandreea Club Fitness & Spa
  A avut inaugurarea in data de 19 aprilie 2010 si se vrea a fi unul dintre cele mai mari si mai moderne Cluburi din Romania, club la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber.