Bazin inot Dante Alighieri

Bazin inot  Dante Alighieri

Bazin inot Dante Alighieri – in zona Titan, acoperit, disponibil atat iarna cat si vara pentru elevii Liceului Dante Alighieri.

Contact bazin inot Dante Alighieri & Olimpia:

Bazin inot Dante Alighieri

Pentru cursuri de inot cu copii si cu adultii:

In aceeasi zona se afla bazinul Olimpia in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg. In acest bazin de inot se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau in regim personal. In incinta complexului Olimpia beneficiati de cele mai bune preturi pentru abonamentele de inot cu copii.

Localizarea bazinului de inot:

Cursurile de inot

Sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti. Aceste cursuri presupun o urmarire precisa a cursantilor indiferent de cazuri. Chiar daca iti este frica de apa sau ai o experienta neplacuta antrenorii nostri vor avea rabdare si grija ca tu sa ai parte de cele mai sigure conditii. In bazinul olimpia se organizeaza cursuri de initiere inot sau perfectionare pentru toate varstele !

Aici poti sa inveti sa inoti de la zero, sau te poti perfectiona indiferent de nivelul la care te aflii. Te asteptam sa ne contactezi, echipa noastra te va integra grupului nostru de clienti.

Puteti alege intre urmatoarele tipuri de abonamente:

  • initiere inot (copii sau adulti)

  • perfectionare (copii sau adulti)

  • performanta (copii)

  • recuperare fizica (copii sau adulti)

Antrenor personal:
Daca stii sa inoti si vrei sa te relaxezi fara sa ai nevoie de aseistenta unui antrenor te asteptam la bazinul Olimpia pentru inotul de agrement. Aici poti sa inoti asa cum vrei tu fara sa iti zica nimeni nimic. Totusi trebuie sa stii ca apa in acest bazin depaseste in unele zone 2m. Daca te descurci fara probleme, fa-ti un abonament de agrement si vei plati mai putin pentru a inota mai mult.

Bazinul de inot Olimpia este disponibil atat iarna cat si vara cursurilor de inot pentru copii sau adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile sunt organizate de antrenori experimentati, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Pentru a beneficia de oferte:

  • Agrement  – bazin inot Dante Alighieri & Olimpia

  • Cursuri inot  – bazin Olimpia (Iancului)

Nume si prenume*

Adresa de email*

Telefonul*

La ce bazin doriti sa va inscrieti*

Tipul abonamentului*

Abonament pentru:

Alte informatii necesare ?

Cele mai mici preturi pentru cursurile de inot in zona !

Bazin inot Dante Alighieri
Bazin inot Dante Alighieri – Cursuri de inot Olimpia