Bazin de inot Dante Alighieri

Bazinul de inot al Liceului Dante Alighieri

In acest bazin accesul copiilor sub 12 ani, nesupravegheati este strict interzis. Totodata, este interzis accesul persoanelor cu afectiuni dermatologice, viroze respiratorii sau a persoanelor care au consumat alcool. Va recomandam ca inainte de intrarea si iesirea din bazin sa folositi dusurile aflate in vecinatatea bazinului.

Bazinul de inot Dante Alighieri
Bazinul de inot Dante Alighieri

Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta  fiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.7 si 2m in capete dotat cu 5 block-starturi corespunzatoare celor 5 culoare de inot.

Pentru mai multe informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari despre inot, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului. Programul este flexibil iar locatiile noastre sunt disponibile publicului atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot pentru copii sau adulti.

Galerie foto bazin Dante Alighieri

8articol(e)

Informatii utile:

Adresa bazinului de inot din interiorul liceului Dante Alighieri:
Aleea Fuiorului, Nr. 9
Sector 3 (zona parcului IOR) Bucuresti.

Programul de lucru al bazinului de inot Dante Alighieri:
Luni-Vineri: 07:00-23:00
Sambata-Duminica: 08:00-20:00

Acest bazin a fost adaugat pe site cu scop informativ, nu va puteti inscrie folosind pagina de contact la acesta piscina de inot.
Pentru informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina bazinelor de inot sau pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot. Programul este flexibil iar locatiile noastre sunt disponibile publicului atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot pentru copii sau adulti